fredag 3. januar 2014

Faste følgere

Det er noen av dere.

 Det er det som får meg til å fortsette med denne lille bloggen - til tross for at jeg lurer på hva jeg holder på med til tider. Takk til dere. Det er så kjekt å ha en pådriver til å være kreativ og å holde det tilsynelatende ryddig i hjemmet.

Det er en fin liten gjeng på rundt 30 stykker som titter innom hver eneste dag - og så dårlig som jeg er til å blogge for tiden så må jeg bare takke så mye for det. Til dere som stikker innom hver gang bloggen er oppdatert: jeg ser dere også. Tilsammen er dere rundt 60 stykker. Har jeg flere visninger er det bare en bonus. En kjempekjekk bonus.

Jeg har fått hyggelige hilsner på facebook fra gamle venner som har funnet bloggen, jeg har fått brev hos en mor av en kompis som blir glad av å se de nostalgiske tingene jeg samler på og jeg har fått en pakke med gamle klær som min følger trodde jeg ville like (og det gjorde jeg). Utrolig hyggelig! 

Den siste hyggelige gesten var fra en tidligere danselærer som har fulgt bloggen min. Hun hadde et par møbler hun tenkte kunne passe hjemme hos meg. Jeg ble nærmest stum av begeistring!
Hun hadde i tillegg et nydelig skatoll som dessverre var for stort for leiligheten. Da ga hun det til storebror sin butikk, Tidsrommet. Helt fantastisk. Takk!

1 kommentar:

  1. Gratulerer med den nye leiligheten! Ser veldig fin ut! Og litt mer boltreplass for små og store som trives med interiør og kreativitet. Hilsen Bodil

    SvarSlett