søndag 20. februar 2011

En fin fin fredag

Da er pengene betalt, og jeg er tilbake i blogginga!

Forrige uke møtte jeg denne flotte jenta. Margrethe er også ei kaffejente, og vi tok turen på Stockfleths i Lille Grensen. 

 Plutselig dukket også min venninne og kollega Stephanie tilfeldigvis opp. Vel, tilfeldig og tilfeldig. Det har vel strengt talt vært hennes stamsted i over 10 år. Den gang hun var en nyskjerrig tenåring som titta over bardisken og studerte baristaene sitt arbeid. Blandt annet han som nå er sjefen vår.

Søstrene var selvfølgelig også med. Her blir Melanies IQ testet ut.

Sjekk ut den nye og superflotte maskinen de har fått. Lækkert!

 Det kom stadig kjentfolk innom. Denne gangen var det hekledama Elisabeth som tok seg en kopp kaffe sammen med oss. Vi hadde begge pyntet oss med sløyfe på denne fine vinterdagen.Kristoffer var også kaffetørst, men det var ingen ledige stoler igjen på Lille Grensen. Vi tok turen til Kaffefuglen hvor vi møtte min favorittsvenske Henke. Henke liker ikke å bli tatt bilde av, og det pleier jeg av og til å respektere. Men Nesnalobbene til Margrethe stilte gladelig opp.

Kjæresten til min bror skal selge leiligheten sin - og jeg hjelper gjerne litt til. Jeg elsker å se at ting blir rent. Miljøskada etter 8 år i servicebransjen, tenker jeg. Jeg var ikke fornøyd med vaskinga før jeg kunne speile meg i ovnen. 


Ja, også kjøpte jeg meg en ny kjole!

Fin dag med fine mennesker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar